Донација од Пивара Скопје || 08.01.2020
- Износ 309.521 ден изградба на паркиралиште за велосипеди

Донација од ТАВ Македонија ДООЕЛ Мралино || 25.12.2019
- Износ 79.530 денДокументи од Министерство за Правда за донациите

1. Решение за менување на решение на барање на странката (PDF Документ)
2. Решение за донација од јавен интерес во областа на комуналните дејности (PDF Документ)