Повик до граѓанските организации и потенцијални актери на граѓанското општество

📣 Повик до граѓанските организации и потенцијални актери на граѓанското општество. Искористе ја можноста за бесплатен простор и опрема

🗓 Резервирајте навреме! Добивате простор за вашите настани, состаноци, обуки, фокус групи и други активности во современ објект опремен со брз интернет, сала за состаноци, работна просторија.

📍 ГРЦ во Мултимедијален центар Канал 77, ул.Петта Партиска Конференција 32 Штип на 3ти кат. Во објектот има лифт, ♿️ пристап за лица со посебни потреби и бесплатен паркинг.

🏢 Просторот е со површина од 30 м2. Има можност за состаноци на 16 лица – конференциска маса или 20 лица – кино систем во промо сала и можност да се користи Лоби барот со кетеринг. Капациетот е до 30 лица.

🪪 Сè што треба да направите е да го пополните барањето на линкот https://rcgo.mk/baranje-za-koristenje-prostor-shtip/

✅ Доколку бараниот термин е слободен, а барањето е во согласност со условите за користење, ќе добиете потврда за резервација.