Мисија и Визија

Мисија: „Медиа Плус истражува, анализира и иницира акции и процеси со што влијае и придонесува кон развојот на демократијата и медиумската заедница“

Визија: „Живееме во општество на информирани и едуцирани граѓани, и, силни и независни медиуми, во демократско општество кое негува слобода на говор и отворен дијалог.’

 

Добредојдовте на Медиа Плус

Здружението на граѓани МЕДИА ПЛУС од Штип е доброволно, непрофитно, невладино, непартиско здружение на граѓани, формирано со слободно здружување на граѓаните заради остварување, заштита и усогласување на своите интереси и уверувања за унапредување на граѓанското општество и локалните заедници, како и заради вршење на дејности и активности за поттикнување на моралните вредности, зајакнување на меѓуетничките односи и економкси развој во на територијата на Македонија и пошироко.

 
 
Реклама 1
 
view more posts

Последни вести

 
 
 

Видеа од наши активности

Постизборен граѓански форум

Видео од целиот постизборен граѓански форум

Gepostet von Здружение на граѓани Медиа Плус am Donnerstag, 15. Februar 2018