Јавна расправа: Тесни и неосветлени улици, дупки и раскопани тротоари го отежнуваат сообраќајот во Штип

Објавено на: 01/30/18 7:52 AM

Ниско ниво на сообраќајна култура, тесни и неосветлени улици, несоодветни паркинг места за кои им се наплаќа на возачите – ова се дел од критиките кои штипјани денеска ги упатија на адреса на локалната власт, во рамките на јавната расправа што ја организираше Здружението „Медиа плус“. Од Општината децидни – на решавање на овие прашања допрва ќе се трошат пари и енергија.