logo official MK-1

Добре дојдовте на Медиа Плус

Здружението на граѓани МЕДИА ПЛУС од Штип е доброволно, непрофитно, невладино, непартиско здружение на граѓани, формирано со слободно здружување на граѓаните заради остварување, заштита и усогласување на своите интереси и уверувања за унапредување на граѓанското општество и локалните заедници, како и заради вршење на дејности и активности за поттикнување на моралните вредности, зајакнување на меѓуетничките односи и економкси развој во на територијата на Македонија и пошироко.

Медиа Плус на социјалните мрежи

contactus ctreia-youtube-logo facebook-logo linkedin-logo RSS logo twitter-logo-sm 

Димовски: Реформи, ама во договор со наставничката фела

По повод одбележувањето на Денот на учителот, 5-ти октомври Здружението на граѓани „Медиа Плус“ организираше јавна дебата, на која присуствуваше советникот за средно и основно образование во Министерството за образование и наука, Владо Димовски, како и повеќе наставници, професори и претставници од образованите институции во Штип.

debata-2-768x512

Повеќе...

Национален форум „Граѓаните за промени – Ден на граѓанските организации“

Во рамки на кампањата „Заедно зборуваме – Together we Speak“ на ЦИВИКУС – Светската алијанса за граѓанска партиципација денеска во Градски Парк кај Школка се одржа Националниот форум „Граѓаните за промени – Ден на граѓанските организации“ во организација на Цивика мобилитас.

 forum civika 1

Повеќе...

Дебата по повод Светски ден на учителот

По повод 5-ти Октомври – Светски ден на учителот, ЗГ Медиа Плус од Штип организира дебата со наслов:

„5 до 12 за реформи“

Во дебатата ќе присуствува Владо Димовски – советник на министерот за основно и средно образование, поканети се кандидатите за градоначалници на Штип,  како и наставници и професори од основните и средните училишта.

 

Настанот ќе се одржи во конгресната сала на Мултимедијалниот центар „Канал 77“ со почеток од 11:55 часот.

Ве покануваме да присуствувате на дебатата. 

Страница 4 од 8