logo official MK-1

Добре дојдовте на Медиа Плус

Здружението на граѓани МЕДИА ПЛУС од Штип е доброволно, непрофитно, невладино, непартиско здружение на граѓани, формирано со слободно здружување на граѓаните заради остварување, заштита и усогласување на своите интереси и уверувања за унапредување на граѓанското општество и локалните заедници, како и заради вршење на дејности и активности за поттикнување на моралните вредности, зајакнување на меѓуетничките односи и економкси развој во на територијата на Македонија и пошироко.

Медиа Плус на социјалните мрежи

contactus ctreia-youtube-logo facebook-logo linkedin-logo RSS logo twitter-logo-sm 

Здружението „Медиа плус“ со нов проект ќе го зголемува граѓанското учество во следењето на работата на локалните власти

Со институционална поддршка од Фондацијата Отворено општество Македонија, Здружението на граѓани „Медиа плус“ реализира проект, кој ќе им овозможи на граѓаните да учествуваат во следењето на предизборниот, изборниот и постизборниот процес за време на локалните избори годинава. Проектот се фокусира на изборните програми и ветувања во корелација со отвореноста и отчетноста на Советот на општината и градоначалникот.

Повеќе...

Хуманитарна изложба и Регионален форум на Цивика Мобилитас во Мултимедијален центар Канал 77

Креативни и впечатливи ракотворби беа дел од изложбата со хуманитарен карактер, која на 7 –ми октомври се одржа во Мултимедијалниот  центар Канал 77.

top

Повеќе...

Регионален форум во Мултимедијален центар Канал 77, во Штип

Untitled-2мало

Повеќе...

Страница 6 од 8