logo official MK-1

Добре дојдовте на Медиа Плус

Здружението на граѓани МЕДИА ПЛУС од Штип е доброволно, непрофитно, невладино, непартиско здружение на граѓани, формирано со слободно здружување на граѓаните заради остварување, заштита и усогласување на своите интереси и уверувања за унапредување на граѓанското општество и локалните заедници, како и заради вршење на дејности и активности за поттикнување на моралните вредности, зајакнување на меѓуетничките односи и економкси развој во на територијата на Македонија и пошироко.

Медиа Плус на социјалните мрежи

contactus ctreia-youtube-logo facebook-logo linkedin-logo RSS logo twitter-logo-sm 

Политичарите ги слушнаа приоритетните проблеми на граѓаните во општина Штип

Граѓанскиот сектор е коректив на општеството и локалната власт треба да ги консултира невладините при изнаоѓање решенија за важни општествени прашања – ова е заклучокот од денешниот предизборен форум, кој го организираше Здружението на граѓани Медиа плус од Штип.

DSC 0003 Copy

Повеќе...

Предизборен форум во Штип: Во пресрет на локалните избори, граѓаните ќе им ги предочат приоритетите на политичарите

Кандидатите за градоначалник на Штип овој петок на предизборен форум ќе се запознаат со прашањата, чие решавање е приоритет според граѓаните. Настанот на кој граѓанскиот сектор ќе дискутира со кандидатите го организира Здружението на граѓани „Медиа плус“ во Мултимедијалниот центар Канал 77 со почеток во 11 часот.

cover jo

Повеќе...

На медиумски појадок, Медиа Плус ги соопшти граѓанските приоритети во Штип

Медиа Плус на 7-ми јули (петок) организираше медиумски појадок во Радио Кафе Канал 77, каде ги соопшти резултатите од анкетата која граѓаните ја пополнуваа он-лајн во изминатиот период. Со ова, Здружението започна со активности во рамките на проектот за определување на граѓанските приоритети во пресрет на локалните избори.

mediumski pojadok 1

Повеќе...

Страница 5 од 8